Одбери доктор по оддел

 dr.cepreganova-tatjana

М-р Соња Јорданова Цацаноска
Дефектолог
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2010-2014
Постдипломски студии – сурдологија
Филозофски факултет – Институт за дефектологија
2005-2009
Додипломски студии – Институт за дефектологија
Филозофски факултет

2007-2017
индивидуална работа со деца со развојна проблематика
2011-2013
волонтер во детска клиника Скопје
Детска неврологија

Англиски
Италијански
француски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library