Одбери доктор по оддел

 

Д-р Јован Костадинов
Специјалист по гинекологија и акушерство
(оперативна гинекологија со гинеколошка онкологија)
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2004
Примариус
Министерство за здравство – Република Македонија
1989
Специјализација по гинекологија и акушерство -
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1982
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ - Скопје

1983 - 2001
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library