Одбери доктор по оддел

 

Д-р Јорданчо Иванов 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2011

Aџибадем Маслак, Истанбул, Турција
Одделот за гинекологија и акушерство проф. Мете Ѓунѓур

2008
Универзитетската болница – АКХ - Виена, Австрија
Одделот за гинеколошка ендокринологија - проф. Јоханес Хубер
2004

Постдипломска тренинг програма од областа на Репродуктивна гинекологија и ИВФ - проф. Џошуа Дор
Болница „Sheeba“, Тел Авив, Израел
2006
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1999
Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје

2007
Медицински факултет - Скопје Асистент на катедра по гинекологија и акушерство
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

-Сертификат за предродилна подготовка на трудници од UNICEF 2003 година.

-Сертификат за Реанимација и напреднато оживување, Sackler Faculty of Medicine, Израел 2004 година

-Сертификат од European School for Maternal, Infanth, Neonatal and Adolescent Healt Care, Трст, Италија, 2010 година.

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library