Одбери доктор по оддел

 

Д-р Ана Кацарска 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјализант
2009
Дипломира на Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2008

Hietzing – Виена, Австрија, Оддел за абдоменална хирургија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2009 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје

Англиски
Германски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library