Одбери доктор по оддел

 

Д-р Бобан Сарџовски  
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2008
Напредна лапароскопија хирургија
Клинички центар, Љубљана
2007
Напредна лапароскопија хирургија "- Проф Дејвид Гал
Болница Св. Пау - Барселона
2005

Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

1998
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010
Клиничка Болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство
1999 - 2001
Средно Медицинско Училиште Д-р Панче Караѓозов – Скопје, професор по анатомија и физиологија

IUGA (Интернационално здружение на урогинеколози)

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library