Одбери доктор по оддел

 

Д-р Гордана Петровска
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2000
Специјалист по гинекологија и акушерство Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1994
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2008 - 2010
Специјална клиника за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ - Скопје

2003 - 2008
Универзитетски Клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, Шеф на оддел за перинатална дијагноза и фетална терапија
1996 - 2008
Универзитетски Клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство

Фондација за фетална медицина

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library