Одбери доктор по оддел

 

Д-р Елизабета Матевска-Атанасовска
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1997
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1989
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2005 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Оддел за оперативна гинекологија и акушерство и ендоскопија
1990 - 2005
Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library