Одбери доктор по оддел

 

Д-р Златко Палчевски 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2008
Магистер - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2000
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1994
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2009 - 2010
Специјална Клиника за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ - Скопје

1995 - 2009
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство – Оддел родилни сали и оддел за оперативна гинеколошка онкологија , Специјалист по гинекологија и акушерство

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library