Одбери доктор по оддел

 

Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска  
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2013
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - СКопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2006
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2005
Internship, Клиничка болница„ Св. Лука“, Гвардаманџиа, Малта, Оддел за перинатологија
Универзитет Малта, Малта
2004
Клиничка болница „Сплит“, Сплит, оддел за патологија, судска медицина и цитологија
Универзитет Сплит, Хрватска

2013 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство
2012
Клиничка болница Аџибадем Систина
Општ лекар
2007 - 2012
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, специјализант

Англиски
Италијански
Германски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library