Одбери доктор по оддел

 

Д-р Катерина Обочки 
Педијатар пулмоалерголог
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2003
Специјалист по педијатрија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1996
Медицински факултет – Скопје, Р.Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија, педијатар
2008
Медицински факултет – Скопје, Асистент по предметот педијатрија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1996 - 2010
Институт за белодробни заболувања
Педијатар пулмоалерголог

EAACI, ERS, ATS
Трудови од областа на педијатриската астма 

 Англиски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library