Одбери доктор по оддел

 

Д-р Леонардо Камењарски 
Педијатар
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1991
Специјалист по педијатрија – Медицински факултет Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје Р.Македонија
1979
Медицински Факултет – Скопје, Р.Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје Р.Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија
1981 – 2010
Здравствен дом - Скопје

УНИЦЕФ,
СЗО

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library