Одбери доктор по оддел

 

Д-р Мирослав Темелковски 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

1999
Примариус
Министерство за здравство – Скопје, Р. Македонија
1987
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1980
Медицински факултет – Скопје, Р.Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2004 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ - Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство
1990 - 2004
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Асистент GAK
1981 - 1990
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library