Одбери доктор по оддел

 

Д-р Никола Панчевски 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

2004
Специјалист по менаџмент
Универзитет Минхен, Германија
1998
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1990
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство, Медицински директор на болницата 2010-2012
2005 - 2007
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Медицински директор 2005-2007
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство

2005
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
Медицински факултет, асистент
1998 – 2000
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство

 

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library