Одбери доктор по оддел

 

Д-р Павле Димчев 
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

1999
Велика Британија, St. George Hospital, Лондон,
Oддел за пренатална дијагноза

1997
Холандија – University Hospital Leiden,
Oддел за гинекологија и акушерство

1996
Специјалист по гинекологија и акушерство
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1986
Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010-сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2007 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ –Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство
2005 - 2007
Приватна здравствена установа Ремедика - Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство
1989 - 2005
Специјална болница за гинекологија и акушерство - Чаир
Оддел за гинекологија и акушерство

Болница King’s College
Центар за фетална медицина
Сертификати
Сертификат за фетална екокардиографија - King’s College Hospital
Сертификат за ултразвучен скрининг од Fetal Medicine Foundation London.

3ГОМ, FIGO, ISUOG, EA GO

 Англиски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library