Одбери доктор по оддел

 

Д-р Светлана Крстевска-Блажевска
Педијатар
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

2011
Усовршување по детска кардилогија
Грац, Австрија – Универзитетски клинички центар

2010
Медицински факултет – Скопје, Катедра по педијатрија редовен асистент
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2008
Медицински факултет - Скопје
Катедра по педијатрија, помлад асистент
2008
Магистер по медицински науки по педијатрија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2003
Специјалист по педијатрија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1993
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2011 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија

2007 – 2011

Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести, Оддел детска кардиологија и ревматологија

2006 - 2007
Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести, Оддел интензивна терапија
2004 - 2006
Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести, специјалист педијатар
1998 - 2004
Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести
1998 - 2011
Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести
1995 - 1998
Универзитетски клинички центар
Клиника за детски болести, волонтер

1. Практичен тренинг за ехокардиографија-2005, Клиника за кардиологија, Скопје
2. Скрининг за фенилкетонурија-2002, Институт за мајка и дете, Белград

1. Европско здружение по педијатриска кардиологија
2. Европско здружение по кардиологија
3. Здружение на кардиолози на Македонија

 Англиски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library