Одбери доктор по оддел

 

Д-р Слободан Дракулевски  
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1993
Медицински факултет - асистент – Катедра за гинекологија и акушерство
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1992
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1984
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство„Мала богородица“ - Скопје
претседател на Управен одбор
1992 - 2001
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, Оддел за високо ризична бременост
1985 - 1992
Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје, доктор по општа медицина

 

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library