Одбери доктор по оддел

 

Д-р Снежана Тимчева-Цветковска
Специјалист по гинекологија и акушерство
Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

2005
Нови техники и технологии при третман на цервикалната патологија
Марибор, Р. Словенија

2002
Цервикалната патологија
Љубљана, Р. Словенија
1999
курс по цервикална патологија и колпоскопија
Софија,Р.бугарија
1996
Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1988
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство
2001 - 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ - Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство
1996 - 2001
Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир Скопје
Специјалист по гинекологија и акушерство
1990 - 1991
„ИРЕ ИРМ Здравствена станица“ - Скопје
Лекар по општа пракса

 

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library