Одбери доктор по оддел

 

Д-р Тања Јованова 
Педијатар пулмоалерголог
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

2002
Специјалист по педијатрија - Медицински факултет – Скопје Р. Македонија
Универзитет Св.Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1993
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св.Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за педијатрија
2011
Едукативна педијатриска болница -Д-р Сами Улуз, Ankara Р.Турција

2008
Едукација од областа на пулмоалергологијата
Институт за белодробни заболувања – Козле, Скопје, Р. Македонија

Македонско респираторно здружение

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library