Одбери доктор по оддел

Д-р Надица Ристоска Бојковска
Педијатар, нефролог
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1989
Медицински факултет – Скопје,
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1996
Специјалист по педијатрија;
Супспецијалист нефролог Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
2004
Магистер по медицински науки Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
2015
Доктор на науки од област на педијатриска нефрологија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

1990 – 2015
Клиника за детски болести – Скопје,
Шеф на оддел за нефрологија
2015 - сега
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за педијатрија

Лекарска комора на Р Македонија
Здружение на педијатри на Р Македонија
Сојуз на лекари на Р Македонија
Македонско нефролошко здружение
IPNA International Pediatric Nephrology Association

ERA-EDTA European Renal Association-European Dialysis & Transplant Association
SEPNWG - South Eastern European Pediatric Nephrology Working Group
BANTAO Balkan Cities Association of Nephrology, Dialysis, Transplantation and Artificial Organs
ESPN European Society for Paediatric Nephrology
IPTA International Pediatric Transplant Association

Англиски
Германски

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library