Одбери доктор по оддел

Д-р Анета Демерџиева
Педијатар
Педијатрија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

1991
Медицински факултет – Скопје,
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
2000
Специјалист по педијатрија, Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
2002
Магистер по педијатрија, Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
2012
Доктор на науки од областа на педијатрија, Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

1996 – 2000
Клиника за детски болести – Скопје, специјализант
2000 - 2015
Клиника за детски болести – Скопје,
Оддел за доенче и метаболизам и Оддел за психофизиологија, Шеф на оддел
2015- сега
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за педијатрија

Здружение на педијатри на Р Македонија
Македонско здружение за психофизиологија
Македонско научно здружение за аутизам
Член на работната група за ажурирање и имплементација на МЗД упатства
Член на Комисија за оценка на здравствената состојба на децата од Домот за доенчиња – Битола при Министерство за труд и социјална политика и Министерство за здравство.
Член на тимот педијатри за едукација на матичните лекари за имплементација на МЗД упатства

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library