Вработените во „Аџибадем Систина“ даруваа 160 единици крв

krvodaritelska-akcija-2017

Повеќе од 160 вработени учествуваа во крводарителската акција на Клиничката болница „Аџибадем Систина“  организирана во соработка со  општинската организација на Црвен крст-Карпош и Институтот за трансфузиона медицина. 

Акцијата се одржа во амфитеатарот на болницата каде вработените преку дарувањето на крв уште еднаш ја покажаа својата хуманост и солидарност.

Горди сме што ова е досега најмасовната крводарителска акција во која беа дарувани 160 единици крв.

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library