Дедо Мраз ги посети најмалите пациенти во „Аџибадем Систина“

dedo mraz 2017

Новогодишната атмосфера во „Аџибадем Систина“ ја надополни посетата на Дедо Мраз, кој беше вистинско изненадување за сите дечиња. Го пречекаа со насмевка на лицата и заедно со него ги споделија своите новогодишни желби. Замок, мечиња, шарени балони, голема топка... искрените желби на дечињата ни ги стоплија срцата и нè освоија со нивната скромност.

По дружбата со малите и храбри пациенти, Дедо Мраз ги посети и новородените бебиња.

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library