AcibademSistina 4

Со цел да ја разбудиме свесноста кај машката популација за грижа за сопственото здравје и изглед, докторите од „Аџибадем Систина“ учествуваа на првото издание на Gentlemen`s Expo. Преку едукативно предавање на тема „Ќелавост – проблем што се решава“, д-р Андреј Петров ги презентираше најновите методи со кои се постигнуваат значителни резултати во третманот на ќелавост, што е еден од главните причини за намалена самодоверба на мажите. Урологот д-р Даниел Петровски зборуваше за најчестите уролошки проблеми за кои мажите се срамат отворено да зборуваат и ги охрабри да го направат првиот превентивен уролошки преглед.

Клиничката болница Аџибадем Систина учествуваше на првото издание на Gentlemen`s Expo, кое на едно место ги собра припадниците на машкиот пол кои се грижат за здравиот начин и стил на живеење.

 

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

  

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library